Strannabacksvägen 9

Strannabacksvägen 9

Slutpris

4 425 000 kr


Steninge— Halmstad

Strannabacksvägen 9


Slutpris
4 425 000 kr

Steninge— Halmstad

Villa på attraktivt läge med havsutsikt i hjärtat av gamla Steninge

Med ett högt och skyddat läge i pittoreska Steninge välkomnar vi er till Strannabacksvägen 9 där denna villa nu väntar på nya ägare. Villan byggdes ursprungligen 1972, har en ägare, och har byggts till 1989 med ett mycket trevligt allrum vilket har ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Vidare erbjuds fyra sovrum, badrum, rymlig hall samt ett kök i anslutning till vardagsrum med kamin och utgång till en härlig balkong. Villan ger möjlighet till att sätta sin egen prägel och önskas en mer öppen planlösning så kittlar tanken att öppna upp mer mellan kök och vardagsrum!

Läget är optimalt längst in på en lugn återvändsgränd i den gamla anrika delen av Steninge. På den natursköna och rogivande skogstomten finns två trädäck varav det ena är upphöjt och ligger åt väster vilket ger fantastiska solnedgångar med havsutsikt. Det andra trädäcket ligger åt öster med morgonsol och grönska inpå knuten, trevligt är även att berget spränger fram på sina ställen. Bilen parkerar ni på uppfarten eller i carporten, cyklar och annat placeras smidigt i förrådet innanför. Lockar ett svalkande bad i havet är det ”badrocksavstånd” ner till badpiren vid Steninge strand och har man lust att njuta av sommarkvällen över en bit god mat finns det flera alternativ att välja bland på kort promenadavstånd; Göstas Café, Kuststationen med Plätteriet och Skepparstugan.

PS! Den västra delen av fastigheten har ett högt och fint läge, här borde det vara optimalt för att bygga en "attefallare" med havsutsikt!

Varmt välkomna till Steninge och Strannabacksvägen 9!


Boarea
163 kvm
Driftkostnad
42 979 kr/år
Tomtarea
1 400 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-11-19

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Strannabacksvägen såldes av oss 2020-11-19. Se alla våra försäljningar i Steninge samt även på Strannabacksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.