Ängsbackevägen 11

Ängsbackevägen 11

Slutpris

4 350 000 kr


Stråvalla - Löftaskog— Stråvalla— Varberg

Ängsbackevägen 11


Slutpris
4 350 000 kr

Stråvalla - Löftaskog— Stråvalla— Varberg

Fritidshus i Stråvalla med havsutsikt

Detta fritidshus har vårdats väl genom åren och här finns mycket att tycka om. Den hemtrevliga och varma känslan möts man redan av i hallen. Utsikten mot havet är magisk samt den öppna spisen bjuder in till sköna kvällar med en bra bok i skenet av en sprakande brasa.

Här kommer vi in i en inbjudande och trevlig hall. Vidare finns ett rymligt och socialt vardagsrum, två sovrum, ett badrum med tvättmaskin och ett tidstypiskt och funktionellt kök med matplats. Vardagsrummet erbjuder mycket dagsljus, öppen spis och fin utsikt mot havets skådespel. Badrummet är fint och fräscht med toalett, dusch, handfat med kommod och tvättmaskin. Huset har även en charmig och vidbyggd del med sängplatser för övernattande gäster samt förråd.

Den spännande tomten om 1046 kvadratmeter är både mysig och lummig med både berg och gräsyta. Här finns plats för umgänge både på den insynsskyddade uteplatsen vid entrén och den härliga altanen vid vardagsrummet med utsikt mot hav och natur. Här finns mycket att tycka om för hela familjen.
Välkomna på visning!


Boarea
69 kvm
Driftkostnad
29 300 kr/år
Tomtarea
1 046 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-03-20

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Ängsbackevägen såldes av oss 2022-03-20. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Ängsbackevägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.