Kapelliden 16 / Stråvalla - Löftaskog / Stråvalla / Varberg

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea/biarea
143/55 kvm
Driftkostnad
35 995 kr/år
Totalareal
2 046 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Kapelliden såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Kapelliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stråvalla - Löftaskog är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet till ett boende med plats för den stora familjen, både inne som ute vid poolområdet eller i trädgården! Vid vackra LöftaBro i Stråvalla finns denna villa, ombyggd 2017, på entréplan stort socialt kök, vardagsrum, helkaklat kombinerat bad- och tvättrum och idag 3 bra sovrum, med möjlighet till fler på andra våningen. Här finns även riktigt bra med förvaringsyta i källarförråden. Här bor man med gång- och cykelavstånd till både service, salta bad samt ca 100 m till närmaste busshållplats. På tomten finns även en gäststuga om ca 50 kvm med möjlighet till uthyrning alt. generationsboende med två sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Här finns alla möjligheter för ett bekvämt boende för familjen. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration