Kärra 40

Kärra 40

Slutpris

1 250 000 kr


Kärra— Stråvalla— Varberg

Kärra 40


Slutpris
1 250 000 kr

Kärra— Stråvalla— Varberg

Nybyggt fritidshus på arrenderad mark

Här har man chansen till att köpa en nybyggd och mycket välplanerad arrendestuga om ca 43 kvm i Stråvalla. Ett modernt och mysigt boende med smarta lösningar där vissa egna val kan göras då stugorna byggs på beställning. Här erbjuds en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum och ett badrum där det även ryms tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet nås både altan och den mindre trädgården där man själv sätter sin egen prägel. Här finns allt man behöver för ett härligt sommarboende! Inflyttning våren 2022.

Stråvalla Camping är en mycket trivsam och uppskattad del av Stråvalla. Utöver möjligheten att nyttja pool, kiosk, servering och övrig service på Stråvalla Camping så har man nära till vackra Stråvalla havsbad med salta bad och småbåtshamn. Ca 5 minuters bilfärd till Frillesås centrum med både mataffär, järnhandel, inredningsbutik, bensinstation och pizzerior. Vid intresse välkommen att kontakta mäklaren.


Boarea
43 kvm
Arrende
22 800 kr/år
Tomtarea
130 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-04-05

Mäklarhuset Åsa

Denna fritidshus på Kärra såldes av oss 2021-04-05. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Kärra.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.