Klockarevägen 5 / Drängsered / Torup / Hylte

VÄLSKÖTT OCH CHARMIGT

Slutpris
535 000 kr
Boarea
70 kvm
Driftkostnad
29 777 kr/år
Tomtarea
1 405 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-14
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på klockarevägen såldes av oss 2020-09-14. Se alla våra försäljningar i Torup samt även på klockarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Drängsered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna charmiga fastighet har ett boningshus för fritid- eller åretruntboende, boyta ca 70 kvm. Huset är i bra skick med 3 rum och kök, helkaklat kombinerat badrum och tvättstuga. Allt är stilfullt och charmigt inrett. Friköpt tomt på 1 405 kvm med ett friliggande garage. Välkommen till Drängsered som har trevligt bad inom gångavstånd samt Ullareds shopping inom 25 minuters bilfärd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.