Myrmalmsvägen 5 / Träslövsläge / Varberg

Fritidshus på stor friköpt tomt med havsutsikt

Slutpris
3 950 000 kr
Boarea/biarea
56/19 kvm
Driftkostnad
18 250 kr/år
Totalareal
1 425 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-05-15
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Myrmalmsvägen såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Träslövsläge samt även på Myrmalmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Träslövsläge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett välskött fritidshus i populära Läjet. Stor friköpt tomt med havsutsikt. Storstuga med kök renoverat -04. Stort inglasat uterum i västerläge varifrån du når sovrum och badrum. På tomten finns 2 isolerade friggebodar till gästerna, varav den ena innehåller ett trinettkök. Gästerna når ett eget badrum i huvudbyggnaden. Trädgården är välskött, sköts av en självgående gräsklippare som ingår och du har egen flaggstång.
Byggrätt 20 % av tomtarean, dock max 220 kvm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Träslövsläge

Träslövsläge eller också välkänt som "Läjet" ligger ca 6 km söder om Varberg. Orten har ca 2000 invånare och har på senare år blivit en mycket populär bostadsort. I Läjet bor man med havet som närmsta granne samt härliga stränder och sköna bad.

Nöje

Längs med havet finns du mysiga restauranger, glasscafé och de två båthamnarna. Det finns även många härliga stigar för promenader runt omkring området.

Sport och fritid

I Träslövsläge finns det fotbollsplaner, idrottshall och en fantastisk fin skola som är relativt nybyggd och i toppskick! Sandstränder som sträcker sig längs med hela Träslövsläge med många badplatser.

Kommunikation

Med bil tar man sig enkelt in till Varberg centrum på dryga 5-10 minuter. Det finns goda bussförbindelser som gör att man enkelt tar sig till och från arbete och skola.

Familjeliv

I Träslövsläge har du nära till skolor, förskolor, matbutik och vårdcentral. Mycket lekplatser och härliga grönområden runt om kring.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.