Ramsåsvägen 9 / Södra Gamla Köpstad / Ramsås / Träslövsläge / Varberg

Färdigt boendekoncept! Året-runt eller havsnära stuga. Varmgarage och gästhus på tomten.

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
57 kvm
Driftkostnad
20 936 kr/år
Totalareal
673 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Ramsåsvägen såldes av oss 2019-04-30. Se alla våra försäljningar i Träslövsläge samt även på Ramsåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Gamla Köpstad / Ramsås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Ramsåsvägen 9. Ett färdigt boendekoncept med permanentstandard. Passar dig som söker ett mindre hus alt en havsnära stuga i mycket bra skick. Här finns 3 rum och stort kök med matplats och utgång till stort altandäck.

Hela huset är totalrenoverat 2011-2013 i tidlösa ytskikt med ekparkett i hela huset och fönsterbänkar i vit marmor. Här finns en braskamin i vardagsrummet och även en luft-luftvärmepump.

2012-2013 byggdes ett varmgarege om ca 22 kvm med vind för förvaring samt ett superfint gästhus om ca 15 kvm med eget pentry och fullutrustat badrum. Perfekt för gäster eller tonåringen.

Fastigheten ligger i ett mysigt stugområde på friköpt tomt i södra delen av Gamla Köpstad, kallad Ramsås. Utsikt mot Galtabäck med dess fågelliv. Huset har viss havsglimt från samtliga rum i huset. Längre upp i området finns en gemensam lekplats samt en boulebana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration