Rockavägen 4

Rockavägen 4

Slutpris

5 850 000 kr


Träslövsläge— Varberg

Rockavägen 4


Slutpris
5 850 000 kr

Träslövsläge— Varberg

Drömmig familjevilla med underbar trädgård!

Nu kan vi erbjuda en bostadsdröm med utmärkt läge i attraktiva Träslövsläge! Här finns allt du kan önska i 1,5-plan. Redan i hallen möts du en av varm känsla som genomsyrar hela huset. Praktisk klädkammare under trappan och ett helkaklat badrum med dusch till vänster. Rakt fram finns ett ljust vardagsrum i vinkel som av snyggt avdelat med en spröjsad glasvägg och här finns en vacker braskamin. Öppen planlösning mot det trivsamma köket där i stort sett alla vitvaror byttes 2013. I anslutning till köket har du groventrén med tvättstuga med nyare tvättmaskin samt bra förvaringsmöjligheter. Ett sovrum på entréplan med utgång till terrass. På ovanvåningen finns ett härligt allrum i etage med platsbyggd förvaring. Här finns idag två sovrum varav ett är stort och kan avdelas till två om så önskas, det mindre sovrummet har en fransk balkong. Även här uppe finns ett helkaklat badrum, här med badkar. Trädgården är fantastisk och är sommartid näst intill insynsskyddad. Trädgården bjuder på flertalet "rum" och flertalet härliga uteplatser, det är bara att följa solen. Här finns platsbyggda trämöbler, utedusch och en fint inredd gäststuga. Garage med automatisk port samt varmförråd. Uppfarten rymmer 2 bilar. Här bor du med fina omgivningar och närhet till hav och strand. Förskola och skola på gångavstånd samt bra service i området med affär, gym, vårdcentral mm.


Boarea
147 kvm
Driftkostnad
35 043 kr/år
Tomtarea
600 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-11-08

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Rockavägen såldes av oss 2018-11-08. Se alla våra försäljningar i Träslövsläge samt även på Rockavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.