Dövared 4 / Sibbarp / Tvååker / Varberg

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea/biarea
158/70 kvm
Driftkostnad
29 286 kr/år
Tomtarea
1 850 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2018-01-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Dövared såldes av oss 2018-01-16. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Dövared

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sibbarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Önskar du bo lantligt i ett rymligt välbyggt hus med stor trädgård och med närhet till både Varberg, E20, havet och Åkulla bokskogar då har du chansen nu. Huset byggdes av byggmästare John Andersson för eget bruk och har varit i samma familjs ägo sen dess. Huset är gediget, välbevarat med stora härliga rum, ekgolv och tilltagna förvaringsutrymmen. Taket är renoverat för några år sedan och de flesta fönstren är nyligen utbytta mot moderna 3-glas. Det finns ett isolerat garage med hobbyrum samt en stor uthusbyggnad som använts som häststall, hönsgård och virkeslager. Tomten är stor och har flera fruktträd, bärbuskar, vinrankor, ett hasselträd och tätvuxna oxelhäckar mot tomtgränsen.

Det finns förskola och skola inom 5 min åt två håll i både Sibbarp och Tvååker. Sibbarp är en aktiv och trevlig liten by med mycket nyinflyttning och en trygg skola i litet format. Tvååker är en stor serviceort med affärer, vårdcentral, bageri, restauranger och bank mm. Till Varberg tar det ca 20 min med bil och bara 10 min till vidsträckta sandstränder vid kusten. Huset ligger vackert i anslutning till bokskogar och vandringsstråk med flera naturreservat och bara några kilometer inåt landet hittat vi Åkulla bokskogar flera insjöar, Öströö fårfarm och andra härliga utflyktsmål för barn och vuxna.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration