Dövared 4

Dövared 4

Slutpris

1 700 000 kr


Sibbarp— Tvååker— Varberg

Dövared 4


Slutpris
1 700 000 kr

Sibbarp— Tvååker— Varberg

Önskar du bo lantligt i ett rymligt välbyggt hus med stor trädgård och med närhet till både Varberg, E20, havet och Åkulla bokskogar då har du chansen nu. Huset byggdes av byggmästare John Andersson för eget bruk och har varit i samma familjs ägo sen dess. Huset är gediget, välbevarat med stora härliga rum, ekgolv och tilltagna förvaringsutrymmen. Taket är renoverat för några år sedan och de flesta fönstren är nyligen utbytta mot moderna 3-glas. Det finns ett isolerat garage med hobbyrum samt en stor uthusbyggnad som använts som häststall, hönsgård och virkeslager. Tomten är stor och har flera fruktträd, bärbuskar, vinrankor, ett hasselträd och tätvuxna oxelhäckar mot tomtgränsen.

Det finns förskola och skola inom 5 min åt två håll i både Sibbarp och Tvååker. Sibbarp är en aktiv och trevlig liten by med mycket nyinflyttning och en trygg skola i litet format. Tvååker är en stor serviceort med affärer, vårdcentral, bageri, restauranger och bank mm. Till Varberg tar det ca 20 min med bil och bara 10 min till vidsträckta sandstränder vid kusten. Huset ligger vackert i anslutning till bokskogar och vandringsstråk med flera naturreservat och bara några kilometer inåt landet hittat vi Åkulla bokskogar flera insjöar, Öströö fårfarm och andra härliga utflyktsmål för barn och vuxna.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
158/70 kvm
Driftkostnad
29 286 kr/år
Tomtarea
1 850 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2018-01-16

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Dövared såldes av oss 2018-01-16. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Dövared.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.