Möllevägen 4

Möllevägen 4

Slutpris

3 200 000 kr


Gamla Köpstad— Tvååker— Varberg

Möllevägen 4


Slutpris
3 200 000 kr

Gamla Köpstad— Tvååker— Varberg

Trivsam idyll i naturskönt och lugnt område!

Välkomna till en trivsam idyll med stenmur och smålandsstaket runt tomten. I lugna och natursköna Gamla Köpstad har du nu möjlighet att förvärva ett välplanerat fritidshus som även går utmärkt att bo permanent i. Planlösningen är genomtänkt med stort allrum med braskamin, ett renoverat kök, 3 sovrum och ett badrum. Det finns en stor härlig träaltan i sydvästligt läge att njuta av, vackert inramad med en avenbokshäck. Här finns en markis och en del av altanen är under tak. En garagebyggnad om ca 30 kvm finns, innehållande garage och ett trevligt gästrum med möjlighet att inreda ett sovloft. Här finns även en friggebod och en lekstuga. På tomten och i köksträdgården finns bland annat hallon, rabarber, blåbär, vinbär, krusbär, äppleträd och plommonträd. Promenad- och cykelavstånd ner till havet med 2 badstränder och Gamla Köpstads vackra naturreservat. Byggrätten uppgår till 180 kvm. Busshållsplats finns strax intill och F-9 skola, förskolor, idrottsanläggning, mataffär mm på gång- och cykelavstånd i Träslövsläge.


Boarea/biarea
63/7 kvm
Driftkostnad
17 000 kr/år
Tomtarea
1 010 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-10

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på Möllevägen såldes av oss 2018-09-10. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Möllevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.