Smedsgårdsvägen 69 / Björkäng / Tvååker / Varberg

Charmig idyll med havsutsikt & ogenerad uteplats med vedeldad badtunna & bastu

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
49 kvm
Driftkostnad
14 978 kr/år
Totalareal
1 013 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Smedsgårdsvägen såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Smedsgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Släpp allt och njut året om i detta charmiga fritidshus på stor, friköpt tomt. Den lilla idyllen ligger på lugn återvändsgata med bara 9 stugor och natura 2000 område intill. Gångavstånd bort till Björkängs vacka och långa sandstrand. Huset innehåller, kök, vardagsrum, badrum, matrum och på den inredda vinden finns ett sovrum åt varje håll. Det går att dela av vardagsrummet om man önskar ett sovrum på entréplan. Här finns kommunalt vatten och avlopp, fiber och en braskamin för att maximera myset. Ett garage och en flaggstång för högtidsdagar finns på tomten. Byggrätten är 80 kvm så utbyggnadsmöjligheter finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Björkäng

Björkäng ligger ca 13 km söder om Varberg, strax norr om Falkenbergs kommun. Området ligger alldeles vid havet och är välkänt för sin vackra kilometerlånga sandstrand. Oavsett om du söker ett avkopplande fritids- eller permanentboende så erbjuds här en vacker miljö där havet möter naturen.

Nöje

Att få promenera längs de härliga sanddynerna och samtidigt få njuta av vacker fågelsång är en upplevelse som varmt rekommenderas!Att få promenera längs de härliga sanddynerna och samtidigt få njuta av vacker fågelsång är en upplevelse som varmt rekommenderas!

Sport och fritid

Nära in till ligger Tvååker där det finns gott om olika alternativ för sport och nöje med fotbollsplaner, idrottshall och gym.

Kommunikation

Skolor och vård ligger inom rimligt avstånd tillhörande till både Varberg och Falkenberg. Bussförbindelser finns mellan Varberg och Falkenberg med buss 652.

Familjeliv

Här finns det gott om sandstränder, naturliv och möts av en harmonisk och lugn aura. Perfekt för familjen som vill ha sin egna trädgård med avstånd till grannar och stadsruset.

Tips & inspiration