Smedsgårdsvägen 69 / Björkäng / Tvååker / Varberg

Charmig idyll med havsutsikt & ogenerad uteplats med vedeldad badtunna & bastu

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
49 kvm
Driftkostnad
14 978 kr/år
Totalareal
1 013 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Smedsgårdsvägen såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Smedsgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Släpp allt och njut året om i detta charmiga fritidshus på stor, friköpt tomt. Den lilla idyllen ligger på lugn återvändsgata med bara 9 stugor och natura 2000 område intill. Gångavstånd bort till Björkängs vacka och långa sandstrand. Huset innehåller, kök, vardagsrum, badrum, matrum och på den inredda vinden finns ett sovrum åt varje håll. Det går att dela av vardagsrummet om man önskar ett sovrum på entréplan. Här finns kommunalt vatten och avlopp, fiber och en braskamin för att maximera myset. Ett garage och en flaggstång för högtidsdagar finns på tomten. Byggrätten är 80 kvm så utbyggnadsmöjligheter finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration