Sök Meny
Såld

Hylte / Unnaryd / Norra vägen 29

DÄR TIDEN STÅR STILLA

Med stor glädje och nyfikenhet, stiger man in detta välbevarade hus där känslan av svunna tider direkt infinner sig. Ett jättehärligt hus med härliga rum där det finns hela sex kakelugnar som alla är fungerande, och en "halvpanna" i köket. På tomten, som sträcker sig ända ner till ån, ligger även ett uthus med garage och förrådsutrymmen. Detta är ett enastående tillfälle för en köpare att förvärva ett hus som har mycket av den ursprungliga miljön och atmosfären bibehållen. Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Hylte / Unnaryd
Norra vägen 29
Slutpris: 1 017 000 kr
Boarea: 115 kvm
Driftkostnad: 25 934 kr/år
Tomtarea: 7104 kvm
Rum: 7 rum
Såld: 2017-07-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Halland / Unnaryd / Norra Vägen