Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Varberg / Breared
Droppstensgatan RH1-1001
Pris: Kalkyl 3 695 000 kr
Boarea: 111,7 kvm
Avgift: 5 666 kr/mån
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Våning: 1-2 av 2

Nyproduktion / Varberg - Breared / Droppstensgatan RH1-1001

Nyproduktion i fina Breared!

Välkomna till ett bekvämt boende i välplanerade radhus med gavelläge om 5 rok med en egen täppa för odling och sköna trädgårdskvällar samt en balkong på det övre planet. Här har du villakänsla men med alla bostadsrättens fördelar. Yttre underhåll, uppvärmning och fiber ingår i avgiften. Marmorlyckan är det vänliga kvarteret med plats för alla. Arkitektens tankar om ett boende kring täppa, tun och torg visar tydligt en vision om att kvarteret skall innehålla både sociala mötesplatser och plats för det privata.

De gemensamma ytorna innehåller bl.a lekplats för de mindre barnen att leka på samt även gröna ytor och lummig pergola för alla att samlas vid.

Här bor du nära naturen, havet och Varberg och det mesta du behöver i vardagen. Till Varbergs centrum är det bara ett par kilometer och till Varbergs största strand Apelviken tar det bara några minuter med cykel.
Hör av dig så berättar vi mer!

Sponsrade länkar
Radhus med villakänsla!
Radhus med villakänsla!
Planritning Entréplan
Planritning Entréplan
Planritning Ovanvåning
Planritning Ovanvåning
Rumsbeskrivning
 • Kök (Entréplan)
  Vita skåpssnickerier, stänkskydd i vitt kakel, bänkskiva i grått laminat och diskbänk med två hoar. Diskmaskin, kyl & frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro.
 • Badrum (Entréplan)
  Tvättmaskin och torktumlare i vit kulör. Spegelskåp, kommod, väggskåp och laminatbänkskiva. Duschblandare och tvättställsblandare. Hörndusch med glasade duschväggar, handdukstork. Blankt vitt kakel och grå golvklinker. Alla badrum har elektrisk komfortgolvvärme.
 • Vardagsrum (Entréplan)
  Vardagsrum med öppen planlösning till köket och utgång till uteplats.
 • 4 sovrum (Ovanvåning)
  Vitmålade väggar och trestavsekparkett. Ett utav sovrummen har utgång till balkong och ett har en klädkammare i anslutning.
 • Badrum (Ovanvåning)
  Blankt vitt kakel och grå golvklinker. Alla badrum har elektrisk komfortgolvvärme.
 • Entréhall (Entréplan)
  Entréhall med granitklinkers.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  111,7 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  5 rum (4 sovrum)
 • Våning
  1-2 av 2
Byggnadssätt
 • Byggnadskommentar
  Takpannor av betong, ytterväggar i målad betong och energieffektiva fönster med trä på insidan och aluminium på utsidan.
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme med vattenburet radiatorsystem.
  Individuell mätning av kallt o varmt vatten för varje lägenhet.
 • Beskrivning
  Takpannor av betong, ytterväggar i målad betong och energieffektiva fönster med trä på insidan och aluminium på utsidan.
 • Allmän information
  När du bestämt dig för en lägenhet skrivs ett bokningsavtal. I samband med undertecknandet betalas en bokningsavgift på 25 000 kronor.

  När bostadsrättsföreningen är bildad och kostnadskalkylen är godkänd av Bolagsverket tecknas ett förhandsavtal och ytterligare 100 000 kronor av slutlikviden betalas. Bokningsavgift samt förhandsavgift avräknas på slutlikviden.

  Innan du tillträder lägenheten är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen. Senast på tillträdesdagen skall full slutlikvid och eventuella tillval vara betalda och på tillträdesdagen får du dina nycklar till lägenheten.
  Senast tre månader innan tillträde får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. Inflyttning beräknas ske under våren 2019.

  På hemsidan https://marmorlyckan.se/ finns mer information om projektet.
 • Övriga utrymmen
  Kvarteret Marmorlyckan bygger på en småskalig idé kring täppa , tun och torg. Radhusen/parhusen har uteplatser i markplan, egen täppa med plats för att odla blommor och en balkong på det övre planet. Lägenheterna i punkthusen har uteplats eller balkong.

  Den lägre bebyggelsen mot Marmorgatan omsluter en gemensam grön gård mellan husen - tunet. Kring varje tun bor cirka 15 familjer. Här finns plats för växthus eller grönsaksland, en sittplats skyddad av en pergola och en plats för de minsta barnen att leka på. Även punkthusen har ett eget tun.

  Centralt i området i mötet mellan de högre och de lägre husen finns torgen, mötesplatser och naturliga samlingspunkter för alla boende i området. Torgen möjliggör möten över generationsgränserna och har ytor och redskap för träning, basket och boule.
TV/Internet
 • Telias baspaket "Lagom" ingår med 28 TV-kanaler, telefoni via bredband (där den fasta avgiften ingår) och 100/10 mbits bredbandsanslutning. Fler kanaler och snabbare bredband går att välja till.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsbeskrivning
  Föreningen har tillgång till parkeringsplatser som hyrs ut med separata hyresavtal.
Ekonomi
 • Avgift
  5 666 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,98850
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Månadsavgiften är i dagsläget preliminär. Tillkommer gör även debitering/månad el, vv och kv prel 931 kr. (ca 100kr/kvm/år)
Föreningen
 • Benämning
  Brf Marmorlyckan 1
Området
 • I Breared finns gott om gröna miljöer för utevistelse som inbjuder till rörelse och aktivitet. Motionsspår, cykelleder och närheten till den fantastiska strandmiljön gör det enkelt för dig att ta en joggingtur eller en stärkande promenad längs havet eller i den gröna skogsmiljön. Flera fina golfbanor finns också i närheten.


  Bor du i Marmorlyckan är det läge för dig att börja cykla. Från Marmorlyckan tar det bara tio minuter till centrum, sju minuter till havet och fyra till all service vid Coop stormarknad. Ett nytt gång- och cykelstråk planeras utmed den nya järnvägen och ska binda samman de befintliga stråken och även fortsätta över järnvägstunneln och vidare norrut mot Prästakullen och sjukhuset.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Halland / Varberg