Trädlyckevägen 84

Trädlyckevägen 84

Slutpris

1 790 000 kr


Trädlyckan— Varberg

Trädlyckevägen 84


Slutpris
1 790 000 kr

Trädlyckan— Varberg

En etta i markplan för dig som söker det där lilla extra!

Välkommen till denna kanonfina etta som med sina 44 kvadratmeter ger oss sköna och genomtänkta ytor. Lägenheten renoverades 2015 med en stilsäker hand där man med påkostade och smakfulla val skapat ett hem att njuta i. Redan i hallen möts vi av den påkostade interiören där du har stora klinkerplattor på golvet och skjutgarderob med spegeldörrar. Allrummet är snyggt avdelat med en halvvägg och har gott om plats för att möblerar med både en generös soffa och säng. Stort plus för det påkostade och välutrustade köket med luckor från Marbodal. Även det helkaklade badrummet med golvvärme ger en lyxig känsla. Extra lyx får du med den stora inglasade altanen som blir en ljuvlig yta där man gärna samlar vännerna till både mys och fest.

Trädlyckan är en populär förening som erbjuder fina grönytor, lekplatser och gemensamma uteplatser med grillmöjligheter. I föreningen finns också ett övernattningsrum man kan hyra när vänner och bekanta är på besök. För den aktive finns både tennisbana, bordtennisrum, en lokal med gym som man för en låg avgift får använda samt bastu.


Boarea
44 kvm
Avgift
2 539 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-31

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2023-05-31. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.