Svenstorps by 56

Svenstorps by 56

Slutpris

3 550 000 kr


Svenstorp— Varberg

Svenstorps by 56


Slutpris
3 550 000 kr

Svenstorp— Varberg

Här får du en fin villa, stor tomt, uthusbyggnader och ett vackert lantligt läge!

Välkommen till en idyll på landet omgiven av vackra kuperade omgivningar. Fastigheten har ett högt läge som ger dig en härligt utsikt ut över landskapet. En tomtarea på över 5 000 kvadratmeter, uthus och odlingslådor ger dig fina möjlighet för ett skönt liv på landet. Här finns även en garagebyggnad med två portar.

Inne har både kök och badrum renoverats 2017. För trivsam gemenskap finns både stort vardagsrum med braskamin, ljus och mysig matsal där plankväggen är en fin detalj samt ett ljuvligt inglasat uterum med plats för både mat- och loungegrupp. Ovanvåningen rymmer två mindre klädkammare och tre sovrum. Längtar du efter sommarens mysiga grillkvällar så finns två rymliga altaner i trä där du kan bjuda in till fest.
I källarplanet finns ett garage som nås utifrån, flertalet förråd och förvaringsutrymmen samt en tvättstuga som också renoverades 2017.

Du bor ca en mil från sta´n som du når på ca 15 minuter med bil. Busshållplats finns ca 500 meter från huset där går avgångar in till city under vardagar både morgon, lunch och eftermiddag. Härifrån är det även nära till Tofta station där du kan ta tåget norrut till Borås eller in till Varberg. Drygt 2 km från Svenstorps By 56 ligger Lindbergs förskola och Lindbergs skola (F-9).

Boka in dig på visning av denna härliga fastighet och kom ut och njut av underbar natur med skog, åkrar och ängar. Passa på att ta en kort promenad från huset så har du en utsiktsplats där du har en fantastisk vy ut över Svenstorp. Välkommen!


Boarea/biarea
120/49 kvm
Driftkostnad
41 830 kr/år
Tomtarea
5 112 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-20

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Svenstorps by såldes av oss 2023-04-20. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Svenstorps by.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.