Albäcksvägen 4 / Torpa Kärradal / Varberg

Slutpris
6 350 000 kr
Boarea/biarea
ca 150/20 kvm
Driftkostnad
26 084 kr/år
Tomtarea
1 078 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2018-03-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Albäcksvägen såldes av oss 2018-03-15. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Albäcksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torpa Kärradal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En mycket påkostad och stilfull villa (byggår 2012) i ett lugnt område med havsutsikt, bara några minuters avstånd till salta bad. Enbart dryga 10 km för påfart E6 norr/söder och Varbergs centrum för allehanda service och uteliv. Ett Etikhus om ca 170 kvm med en underbar atmosfär. De stora fönsterpartierna ger mycket ljusinsläpp och de härliga ytorna inbjuder till umgänge med familj och vänner, såväl inne som ute. Här finns 3-5 sovrum, två stora helkaklade badrum, modernt kök med tak i nock i en öppen planlösning med vardagsrummet. Ett lättskött boende med fasad av Sibirisk lärk och en plan trädgårdstomt delvis omgärdad av en vacker gärdsgård. Ett underbart trädäck i sydvästläge om ca 80 kvm bjuder in till många sköna stunder. Hjärtligt välkommen till ett modernt och mycket trivsamt hem på vackra Årnäshalvön!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration