Bäckåkersvägen 1 / Bläshammar / Varberg

Barnvänliga Bläshammar!

Slutpris
4 525 000 kr
Boarea/biarea
151/30 kvm
Driftkostnad
26 262 kr/år
Tomtarea
1 026 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-05-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Bäckåkersvägen såldes av oss 2017-05-11. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Bäckåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bläshammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Smålandsstaket, rosenrabatt, egen flaggstång, stensättningar och mysiga gångar med mängder av perenner, fruktträd och massa ätbart för barnen. Välkommen hem! En fastighet för er som älskar trädgård! Växthus, köksträdgård och gräsmatta för bus och kul ihop med barnen. Villan är rymlig och välplanerad och bjuder på en sällskaps del med kök och vardagsrum i öppen planlösning och en mer privat del där de 4 sovrummen, allrum och badrum fördelar sig. Braskamin och vacker fri utsikt från vardagsrummet. Garage med automatisk port och plats för flera bilar på den stenlagda uppfarten. Området är nyare och barnfamiljerna på gatan är många. Förskola intill och F-9 skola några 100 meter bort når du säkert via gång- och cykelbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration