Brearedsvägen 77 / Breared / Varberg

Påkostad 4:a i expansiva Breared med 2 helkaklade badrum och 2 balkonger

Slutpris
2 425 000 kr
Boarea
105,7 kvm
Avgift
5 808 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brearedsvägen såldes av oss 2017-02-28. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Brearedsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Breared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en påkostad och stor 4:a i expansiva Breared. Bostaden bjuder på sköna, ljusa ytor. Här är bara att flytta in. Njut av ett modernt kök, vardagsrum, 3 sovrum, 2 helkaklade badrum och tvättstuga samt 2 balkonger, varav den ena är inglasad, i sydvästligt läge med sol större delen av dagen. Lägenheten ligger på tredje våning och här finns hiss. Bra läge i området med närhet till affär, apotek, systembolag, sjukhus, skola, förskolor, grönområden och lekplatser. Stabil och mycket välskött förening vad gäller både ekonomi och underhåll. Eget varmförråd på gårdsplanen och fri parkering för bilen. Fina gång- och cykelvägar tar dig till Apelvikens härliga stränder och salta bad. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration