Brearedsvägen 99

Brearedsvägen 99

Slutpris

2 800 000 kr


Breared— Varberg

Brearedsvägen 99


Slutpris
2 800 000 kr

Breared— Varberg

Toppenlägenhet med det lilla extra och med bästa läge på fina Breared!

Välkommen till en lägenhet för dig som ställer stora krav på ditt boende och där du nu får chans att bli den första att flytta in!
Placeringen på tredje våningen, högst upp i huset med en fantastisk takhöjd om 3 meter, spännande takvinklar, extra fönster och ljusinsläpp från tre väderstreck gör att bostaden upplevs som något utöver det vanliga. Att dessutom få känna känslan av att allt är nytt och orört ger en extra lyx. Den öppna planlösningen ger yteffektiva fördelar och bjuder in till härliga stunder med familj och vänner. Från vardagsrummet når du via glasad skjutdörr den stora balkongen om hela 17,5 kvadratmeter i sydvästläge där du kan utforma en mysig utemiljö där soltimmarna är många. Därutöver gör gavelläget längst in på loftgången med egen entré att du får ett lite privatare läge . Lägenheten har genomgående enhetligt ekparkettgolv och vitmålade väggar och tak som ger en bra grund för att skapa ditt drömhem. De två sovrummen är smart placerade och vetter mot innergården. Ett flertalet garderober erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och utrustat med golvvärme och komplett tvättutrustning med överliggande bänkskiva och överskåp, allt för en praktisk tvätthantering. Med detta underhållsfria boendet finns alla möjligheter att bo med hög livskvalité!

En kort promenad bort når du havet och Apelvikens långa sandstrand där du kan njuta av bad, uppfriskande promenader och solnedgångar årets alla årstider. Härifrån kan du följa Varbergs vackra strandpromenad som sedan tar dig hela vägen in till centrum, eller bara stanna och pausa på någon av de mysiga restaurangerna längs med havet. Breared är ett attraktivt område som erbjuder trivsamhet och aktiviteter för alla åldrar med allt från upplyst motionsslinga, lekparker och idrottsanläggningar med bla padeltennisbanor. Praktiskt service som vårdcentral och tandläkarmottagning finns i den direkta närheten och liksom en stor och omtyckt matbutik jämte även systembolag och apotek. Vill du ta dig in till stans centrum gör du det enkelt med hjälp av en väl utbyggd kollektivtrafik. En busshållplats finn endast 50 meter från bostaden. För dig som hellre cyklar finns bra och helt bilfria cykelvägar.

Vi ses på visningen!


Boarea
75.7 kvm
Avgift
3 989 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-01-04

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Brearedsvägen såldes av oss 2019-01-04. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Brearedsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.