Engelbrektsgatan 3 / Centrum / Varberg

Den ultimata citylyan!

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea
21,5 kvm
Avgift
1 280 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Engelbrektsgatan såldes av oss 2019-04-12. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Engelbrektsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med en central placering bor du här med en låg månadskostnad och så nära tågstationen, högskolan, havet och stadens nöjesliv som du kan komma.
Bor man litet gäller det att nyttja kvadratmeterna väl och det har man verkligen lyckats med i denna lilla lya. När du kliver innanför dörren möts du av den kombinerade hallen/köket som är fint renoverat med spishäll och förvaring i underskåp och hyllsystem samt avhängningsyta a la klassisk hall. I anslutning till hallen ligger badrummet som rymmer wc, tvättställ med kommod, spegelskåp och dusch. Vidare in ligger det rektangulära rummet med parkettgolv och fransk balkong mot innergården. Här finns även en klädkammare där du enkelt kan stuva undan stöket. På den trivsamma innergården finns gemensam uteplats med grillmöjligheter. Månadsavgiften på 1280 kr inkluderar värme, vatten . Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration