Frösåkersvägen 21 / Göingegården / Varberg

Barnfamiljsidyllen! Smidigt med allt i ett plan & stor härlig altan med skönt solläge.

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea
132 kvm
Driftkostnad
28 622 kr/år
Totalareal
531 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Frösåkersvägen såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Frösåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Göingegården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Frösåkersvägen 21, ett välplanerat enplanshus med lugnt läge och med trevliga grannar på attraktiva Göingegården. Här finns 4 sovrum, 2 helkaklade badrum, stort vardasgrum med braskamin, hemtrevligt kök och en rejäl tvättstuga/groventré. Skön komfort med vattenburen golvvärme överallt.

Du parkerar smidigt bilen i carporten mittemot entrésidan där du även njuter av morgonsolen. Längre bak på tomten finns ett fristående förråd, perfekt för trädgårdsredskap, cyklar och vinterdäck. På västersidan sträcker sig ett härligt altandäck där du kan möblera med flera grupper. Trädgården är lättskött, angränsar mot ett grönområde och givetvis finns det plats för en studsmatta till barnen.

Väldigt barnvänligt med närhet till flera förskolor och här finns gång- och cykelbana till den nya F-9 skolan med idrottshallen Tresteget intill. Nära till busshållplats och cykelavstånd till city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Göingegården

Precis invid en gammal äppelodling hittar du Göingegården, centralt beläget nära Varbergs centrum. Nu en etablerad stadsdel i Varberg som fortsätter att utvecklas. Området består av bostadsrätter, hyresrätter och villor.

Nöje

Precis bredvid slingrar sig Himleån och den fina Göingeslingan är utmärkt för härliga promenader vilket gör området enkelt att bli förälskad i. 700 meter söder om Göingegården ligger restaurangen Pizza House Varberg. Cirka 2 km från Göingegården ligger Bruket där du kan äta, spela boule, bowling och biljard. I centrum finns ett stort utbud både av affärer, galleria och restauranger.

Sport och fritid

Cirka 2 km från Göingegården ligger Varbergs största träningsanläggning Friskis & Svettis där du kan träna på gymmet samt delta i flertalet olika pass, dem erbjuder allt från spinning, gympa och cirkelgym m.m. Norr om Göingegården ligger Annebergsbanan som tillhör Varbergs Motorklubb. Annebergsbanan är en motorcross- och endurobana.

Kommunikation

Från Göingegården till Varbergs centrum är det cirka 3,8 km. Du cyklar från Göingegården till centrum på cirka 15 minuter, med bild tar det 9 minuter. För den som vill ta bussen går linje 2 mellan centrum och till Göingegården. Bussen går var 20:e minut.

Familjeliv

På Göingegården finns Kullerbyttans förskola som är fristående. Det finns även förskolor i dem kringliggande områdena. En nybyggd skola, Trönningeskolan, som stod klar 2017-2018 och är byggd för 800 elever, ligger precis intill Göingegården och är för klasserna F-9.

Tips & inspiration