Frösåkersvägen 21 / Göingegården / Varberg

Barnfamiljsidyllen! Smidigt med allt i ett plan & stor härlig altan med skönt solläge.

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea
132 kvm
Driftkostnad
28 622 kr/år
Totalareal
531 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Frösåkersvägen såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Frösåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Göingegården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Frösåkersvägen 21, ett välplanerat enplanshus med lugnt läge och med trevliga grannar på attraktiva Göingegården. Här finns 4 sovrum, 2 helkaklade badrum, stort vardasgrum med braskamin, hemtrevligt kök och en rejäl tvättstuga/groventré. Skön komfort med vattenburen golvvärme överallt.

Du parkerar smidigt bilen i carporten mittemot entrésidan där du även njuter av morgonsolen. Längre bak på tomten finns ett fristående förråd, perfekt för trädgårdsredskap, cyklar och vinterdäck. På västersidan sträcker sig ett härligt altandäck där du kan möblera med flera grupper. Trädgården är lättskött, angränsar mot ett grönområde och givetvis finns det plats för en studsmatta till barnen.

Väldigt barnvänligt med närhet till flera förskolor och här finns gång- och cykelbana till den nya F-9 skolan med idrottshallen Tresteget intill. Nära till busshållplats och cykelavstånd till city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration