Furubergsgatan 16 / Lilla Träslövs / Varberg

Bästa läget, längst in på återvändsgata och angränsande mot grönområde!

Slutpris
5 600 000 kr
Boarea/biarea
124/124 kvm
Driftkostnad
35 688 kr/år
Totalareal
799 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Furubergsgatan såldes av oss 2018-08-31. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Furubergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lilla Träslövs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett tillfälle! Välkommen till en gedigen 1-plansvilla med källare i souterräng. Stora och påkostade renoveringar, exteriört är huset förvandlat från en 60-tals tegelvilla till en modern, stilren villa med putsad fasad, nytt tak, svarta aluminiumfönster och snygga detaljer som cortenplåt och reinzink. Här bor du med låga driftkostnader tack vare bergvärme som installerades 2015 och dessutom finns en fin täljstenskamin att njuta av under den kallare årstiden. Hörntomt med trädgård och uteplats i härligt västerläge. Huset är beläget längst in på lugn återvändsgata och angränsar mot grönområde. Nära skolar, förskolor, sjukhuset och med promenadavstånd ner till centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration