Sök Meny
Såld

Varberg - Öster - Barnrike / Hedvägen 19

Tillbyggd 1-plansvilla med källare på bra adress i charmiga stadsdelen Barnrike!

Välkommen till ett ljust och harmoniskt hem på bra adress i charmiga stadsdelen Barnrike. Planlösningen är trivsam och genomtänkt. På entréplan finns kök, vardagsrum, 3 sovrum och ett helkaklat badrum. I källaren ryms ett stort allrum med skön golvvärme, toalett, tvättstuga, pannrum samt goda och många förvaringsmöjligheter. Härlig trädgård med gamla fruktträd, några bärbuskar och du har både inglasat uterum och en träaltan samt en uteplats intill garaget med belysning och elstyrd markis. Robotklippare ingår! Isolerat garage och stensatt uppfart med plats för flera bilar. I området finns ett stort grönområde som inrymmer både lekplats, fotbollsplan samt öppna lekytor.

Sponsrade länkar
Varberg / Öster - Barnrike
Hedvägen 19
Slutpris: 4 400 000 kr
Boarea/biarea: 90/70 kvm
Driftkostnad: 29 258 kr/år
Tomtarea: 601 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-03-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Halland / Varberg / Hedvägen