Lunnagatan 14

Lunnagatan 14

Slutpris

5 800 000 kr


Träslöv, Sannes— Varberg

Lunnagatan 14


Slutpris
5 800 000 kr

Träslöv, Sannes— Varberg

Snyggt renoverad 1-plansvilla med garage på lummig tomt och lugn adress

Här har vi något alldeles extra! En villa där man med fingertoppskänsla har renoverat och smakfullt skapat ett läckert hem med den där sköna känslan som är svår att få fram.

Vad sägs om ett toppmodernt kök från 2021 med luckor i en behaglig och snygg grå nyans där den generösa köksön älskas av såväl de vuxna som barnen och även blir den självklara platsen att samlas kring med minglade gäster. På golvet ligger ett vitt pergo laminatgolv som fint bryter av mot den mörkare inredningen och som återfinns även i hall, allrum och gästtoaletten (renoverad 2021). I det stora föräldrasovrummet möts de morgontrötta fötterna av den mjuka heltäckningsmattan och här kan du tassa ut på altanen och känna solens första strålar. I det stora vardagsrummet skänker braskaminen en ljuv stämning oavsett om det är soffhäng eller uppdukat till inbjudande middagar. Duscha det gör du i det stilfulla och helkaklade badrummet som går i en vacker sober färgskala. Tvättavdelning med groventré, med nya vitvaror och ny frånluftvärmepump. Här finns gott om plats för källsortering, klädkammare och en praktisk skjutdörr in till köket.

I trädgården njuter du av ljuvliga sommardagar på altanerna som du har i olika väderstreck eller i det skyddande uterummet. Gräsmattan är alltid nyklippt tack vare den installerade robotgräsklipparen och entrésidan hälsar dig välkommen hem med sin vackra stenanläggning och sköna altan med eftermiddags- och kvällssol. För dig som gärna tillbringar lediga dagar i husvagnen eller båten så finns uppställningsplats vid baksidan av garaget när dom inte används och cyklarna parkeras i förrådet med belysning vid entrén.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
146/30 kvm
Driftkostnad
29 833 kr/år
Tomtarea
851 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-06-23

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Lunnagatan såldes av oss 2021-06-23. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Lunnagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.