Månskensvägen 53

Månskensvägen 53

Slutpris

2 200 000 kr


Apelviken— Varberg

Månskensvägen 53


Slutpris
2 200 000 kr

Apelviken— Varberg

Högt läge med vacker vy ner över Apelviken!

På Månskensvägen 53 kan Ni spendera semestern och ledig tid i denna trivsamma stuga med lugnt och högt läge. I stugan finns kök, matrum, storstuga med braskamin, två sovrum, toalett och separat duschrum. Här finns dessutom ett mysigt inglasat uterum där du kan njuta av kvällsmaten dem varmare delarna på året.

Promenadavstånd till den långa härliga badstranden Apelviken samt Vikhyddan med badbrygga och bra krabbfiske för barnen. Här finns även ett härligt restaurangutbud och surfliv. Längtar du efter stadspulsen och affärer cyklar du enkelt några kilometer längs den vackra Strandpromenaden.

Ett tillfälle för dig som drömmer om en stuga med fint och lugnt läge i Apelviken. Markägaren ställer sig positiv till att köparen får möjlighet att friköpa tomten.


Boarea
60 kvm
Arrende
22 000 kr/år
Driftkostnad
6 944 kr/år
Tomtarea
501 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-27

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på Månskensvägen såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Månskensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.