Marmorgatan 14 / Breared / Varberg

Lägenhet med radhuskänsla på populära Breared!

Slutpris
2 845 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 938 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-07-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Marmorgatan såldes av oss 2017-07-23. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Marmorgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Breared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För dig som har väntat! Nu har du chans att få flytta in i en av de populära 3:orna i markplan på Breared. Här har man byggt ett stort altandäck i vinkel, gjort plats för grillen och intill kan du odla dina egna kryddor till marinaden och sommardrinken. Släng av skor och sockar och låt gräset kittla skönt under fötterna. På Breared bor du med bra service i området såsom förskola och skola, vårdcentral, tandläkare, apotek och stor mataffär. Nygjort motionsspår och fina gång- och cykelvägar in till centrum. Med cykel trampar du snabbt ner till Apelvikens fantastiska strand för att njuta några timmar vid havet. Orkar du själv inte packa picknickkorgen så har du både thairestaurang och pizzeria utanför dörren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration