Sök Meny
Såld

Varberg - Breared / Marmorgatan 14

Lägenhet med radhuskänsla på populära Breared!

För dig som har väntat! Nu har du chans att få flytta in i en av de populära 3:orna i markplan på Breared. Här har man byggt ett stort altandäck i vinkel, gjort plats för grillen och intill kan du odla dina egna kryddor till marinaden och sommardrinken. Släng av skor och sockar och låt gräset kittla skönt under fötterna. På Breared bor du med bra service i området såsom förskola och skola, vårdcentral, tandläkare, apotek och stor mataffär. Nygjort motionsspår och fina gång- och cykelvägar in till centrum. Med cykel trampar du snabbt ner till Apelvikens fantastiska strand för att njuta några timmar vid havet. Orkar du själv inte packa picknickkorgen så har du både thairestaurang och pizzeria utanför dörren.

Sponsrade länkar
Varberg / Breared
Marmorgatan 14
Slutpris: 2 845 000 kr
Boarea: 70 kvm
Avgift: 3 938 kr/mån
Driftkostnad: 420 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: Bottenvåning av 3
Såld: 2017-07-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Halland / Varberg / Marmorgatan