Marmorgatan 100

Marmorgatan 100

Slutpris

2 800 000 kr


Breared— Varberg

Marmorgatan 100


Slutpris
2 800 000 kr

Breared— Varberg

Stor trea i hus med hiss

Välkommen till en rymlig bostadsrätt om tre rum och kök som med enkla medel kan göras om till en fyra. Bostaden är belägen på tredje våningen i hus med hiss och på samma våningsplan ligger även lägenhetens tillhörande förråd.
Bostadens yta om dryga 92 kvadratmeter bjuder på ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning med enhetligt ekparkettgolv och ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Här ryms både familj och vänner för trivsamma middagar och tv-tittande. Från köket nås den inglasade balkongen som utrustats med lamellgardiner och klinkergolv. Här finns ett helkaklat badrum i sober färgskala med golvvärme och tvättpelare samt en gästtoalett i anslutning till entréhallen. De två sovrummen är utrustade med fem respektive två garderober. Hallen är väl tilltagen i yta och här finns utrymme för möblering och förvaring i klädkammare.
I månadsavgiften ingår en parkeringsplats som är belägen med kort avstånd från porten.

På den gemensamma innergården finns en lekplats och på kort avstånd från bostaden bjuds det in till många aktiviteter för den som har spring i benen. Allt från idrottshall, upplyst motionsspår och cykelbanor.
Lockar havet och Apelvikens långa sandstrand kan du efter några minuter på cykel få känna sanden mellan tårna eller varför inte fortsätta cykelturen längst med Strandpromenaden som tillslut leder dig in i centrum.


Boarea
92.8 kvm
Avgift
5 132 kr/mån
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-03-08

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Marmorgatan såldes av oss 2019-03-08. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Marmorgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.