Marmorgatan 86 / Breared / Varberg

Härliga Breared

Slutpris
2 620 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 552 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Marmorgatan såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Marmorgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Breared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en hemtrevlig lägenhet belägen i bottenplan med skönt ljusinsläpp från tre väderstreck och trädgårdstäppa med stensatt uteplats. Ytan fördelar sig på entréhall, fint renoverat kök, rymligt vardagsrum med utgång till trädgården, två sovrum varav ett med utgång till den stensatta uteplatsen, helkaklat badrum med tvättavdelning och en praktisk klädkammare/förråd. Genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten och fönsternicher med vackra stenbänkar. I månadsavgiften ingår utöver värme och vatten även en parkeringsplats som är belägen strax utanför lägenheten. Självklart finns det även ett kallförråd tillhörande lägenheten.

På den trivsamma innergården kan barnen leka tryggt med områdets alla barn och på nära avstånd erbjuds även upplyst motionsslinga, lekparker och idrottsanläggningar med bla padeltennisbanor. Önskar du ta dig ner till havet för ett dopp har du Apelvikens långa sandstrand på behändigt gångavstånd och vidare leder strandpromenaden dig in till Varbergs Centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Breared

Breared, med närhet till både natur, hav och centrum är ett attraktivt bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

Nöje

Närhet till stormarknad, systembolag, pizza-, thai- och sushirestaurang. På cykel eller med en skön promenad tar du dig lätt ner till Apelvikens fantastiska strand med härliga vågor, salta bad och mysiga matställen.

Sport och fritid

För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter på Breared. Alldeles i närheten finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande springtur. Här hittar du även Optimized Padelcenter, Varbergs inomhuscenter för den växande sporten padel. Här finns även yogastudio och Brearedshallen där det bl.a spelas handboll och volleyboll. För den som intresserar sig för andra sportaktiviteter finns Påskbergsvallens fotbollsanläggning i närheten och likaså inomhushallar för pingis, tennis, innebandy, och bowling.

Kommunikation

Till Varbergs centrum är det bara tre kilometer, med buss eller bil är man vid Varbergs Torg på några minuter. Föredrar man cykel så finns det fina och omväxlande cykelvägar i alla riktningar.

Familjeliv

I Breared finns det förskolor samt skolor F-9 - allt på bekvämt gångavstånd. Du hittar även flera tillgängliga lekplatser och fina grönområden.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.