Mössviksvägen 6 / Södra Näs / Varberg

Ett tillfälle! Stuga, hus eller tomt att bygga nytt på. Strax intill Rödskär & med vacker havsutsikt

Boarea/biarea
62/18 kvm
Driftkostnad
20 933 kr/år
Totalareal
945 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Mössviksvägen såldes av oss 2019-06-13. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Mössviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Näs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Mössviksvägen 6. Ett fritidshus byggt 1963 som varit i samma familjs ägo sedan dess. Här finns bland annat ett renoverat kök, stort vardagsrum med braskamin och 4 sovrum. Ett stort inglasat uterum, säljarnas absoluta favoritrum, ligger i västerläge och med vacker havsutsikt. Värt att veta är att huset framför inte får bli större. Däremot är byggrätten på denna tomt 10 % av tomtarean.

Promenadavstånd till Rödskär, Södra Näs lilla bad- och sandstrand, Apelviken med vikhyddan och den långa sandstranden. I Apelviken finns ett härligt restaurangutbud och surfliv.

Sällan ges möjligheten att köpa en fastighet på Mössviksvägen. Nu har du chansen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Södra Näs

Södra Näs ligger utmed havet ca 5 km söder om Varbergs centrum. Naturskönt och attraktivt område för både åretruntboende och fritidsboende.

Nöje

Med sitt läge mellan Apelviken och Träslövsläge så har man nära till många populära restauranger. Sommartid öppnar Träslövsläges kända glasscafé Tre toppar upp och Apelviken fylls med liv och rörelse med konserter och mysiga matställen.

Sport och fritid

Härlig natur och sköna promenadvägar längs med havet. Vid lågvatten är det möjligt att via en stensträng ta sig till Rödskär vilket har gjort ön till ett populärt ställe att ta med mat- eller fikakorgen till. För dig som vill spela Padel ligger Optimized Padelcenter på närliggande Breared där det även finns yogastudio och idrottshall.

Kommunikation

Fina cykelvägar in till Varberg.

Familjeliv

På närliggande Breared finns bl.a Stora Coop, systembolag, apotek, vårdcentral, tandläkare mm. Barnen på Södra Näs tillhör Mariedalsskolan F-3 och Almers skola 4-9. För mer info läs gärna på https://www.varberg.se/barnutbildning/grundskola/grundskolor.4.66660dfe140ab7c99eb7fc4.html

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration