Norrdalsgatan 16D / Centralt-Norrdal / Varberg

Bara att flytta rakt in! Fräscht gavelradhus mot söder i 3 plan och med 4 sovrum på lugn gata.

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea
126 kvm
Driftkostnad
24 399 kr/år
Tomtarea
252 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-11-22
Bostaden är såld!

Denna radhus på Norrdalsgatan såldes av oss 2017-11-22. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Norrdalsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt-Norrdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du chansen att köpa ett modernt och yteffektivt radhus med bästa gavelläge på populära Norrdal. Här får du påkostade materialval, hög komfort med vattenburen golvvärme i samtliga plan och ett riktigt energisnålt boende med låga driftkostnader. Vad sägs om gasspis och fläkt från Smeg, marmorbänkskiva, franska Limoges-knoppar, marrakechgolv och gjutjärnskamin?

Flytta in och börja njut från dag ett. Här finns plats för många och även möjligt att ändra om planlösning till färre eller fler sovrum beroende på ert behov.

På entréplan har ni en rymlig hall med platsbyggd soffa och en rejäl skjutgarderob, ett helkaklat badrum, en tvättstuga och ett härligt kök och allrum i öppen planlösning med en vacker gjutjärnskamin från Jötul centrerad i rummet.

Andra plan rymmer hall, ett helkaklat badrum med härligt marrakechgolv och både badkar och dusch samt ett 3 sovrum varav det ena har en klädkammare.

Högst upp på tredje plan bjuds på ett stort allrum med plats för soffa och tv, perfekt kontorsplats vid takkupa samt utgång till balkong och ytterligare ett sovrum. Här finns även goda förvaringsmöjligheter på sidovind och i extra utrymme.

Lättskött tomt med vackert berg i dagen och en uteplats i etage med grusat underlag och platsbyggda odlingslådor intill blir den perfekta grillplatsen för familjen. Vidare finns en uteplats under tak och en träaltan med plats för både bord och soffgrupp. Friliggande, isolerat förråd på tomten samt asfalterad och stensatt uppfart med plats för 2 bilar. Vid entrén har du en vacker magnolia planterad och trädgården bjuder på fina perenner, björnbär, krusbär och smultron. Här bor du med närhet till hav, strand, city med tågstation, restauranger, affärer och stadens puls samt strax intill grönområde, lekplats, fotbollsplan, skola, förskola och mataffär.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration