Prästkragestigen 10

Prästkragestigen 10

Slutpris

4 950 000 kr


Södra Karlberg— Varberg

Prästkragestigen 10


Slutpris
4 950 000 kr

Södra Karlberg— Varberg

Renoveringsobjekt på attraktiv adress!

Sugen på att renovera och fixa hus helt i din stil? Då är du välkommen på visning av Prästkragestigen 10! Beläget på populära Karlberg ligger denna enplansvilla med källare med många och genrösa bonusytor samt vidbyggd garage med carport framför.

Boarea 110 kvm och biarea hela 135 kvm. Entréplan fördelar sig på hall, stort vardagsrum i vinkel, kök, 3 sovrum och badrum. Här finns goda möjligheter att öppna upp för modernare planlösning där kök och sällskapsytor får bättre kontakt med varandra. I källaren finns ett stort allrum med braskamin (eldningsförbud), helkaklat badrum, dusch/relaxrum med bastu, tvättavdelning och extraytor såsom hobbyrum, förråd mm. Trädgård i västerläge, altan i öster- och söderläge och bilen parkerar du smidigt på uppfarten i carporten framför garaget.

Den höga driftkostnaden beror troligtvis på en äldre luft-vattenvärmepump. Fjärrvärme finns framdraget till huset och anslutningsavgiften är erlagd. Dock är fjärrvärme ej färdiginstallerad. Installationspriset ligger på runt 50 000 kr ink moms. Fiber finns vid fastigheten men är ej inkopplat/anslutet. Anslutningsavgiften för fiber uppgår till 18 750 kr ink moms. Båda prisuppgifterna kommer från Varberg Energi 2022-02-08.

Du bor här i ett omtyckt och barnvänligt område på lugn återvändsgata. Från huset har du promenadavstånd till förskolor och Furubergsskolan. Dessutom inte mer än ett par minuters promenad till Peder Skrivares gymnasium, perfekt för tonåringen som då kan sova lite längre på morgonen och smita hem på håltimmen. För dig som gillar att ge dig ut på en joggingtur så har du Furubergsskogen med fin slinga i området och även Östervi IP för fotbollsspelaren. MTB- bana finns också i närområdet. Du bor även på rätt sida stan för att lätt ta dig till Varbergs nya anläggning Pingvinen där du hittar gym, is- och simhall med äventyrsbad. Där finns även en skatepark, ny lekplats mm.


Boarea/biarea
110/135 kvm
Driftkostnad
60 379 kr/år
Tomtarea
700 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-02-23

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Prästkragestigen såldes av oss 2022-02-23. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Prästkragestigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.