Snidaregatan 22 / Centrum / Varberg

Drömmig 3:a i obelånad förening precis intill Påskbergsskogen

Slutpris
3 430 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
3 524 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2019-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Snidaregatan såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Snidaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här är det bara att flytta rakt in på 83 sköna och renoverade kvadratmeter i en obelånad förening på lugn adress i centrala Varberg. Ljus och luftig bostad med högt i tak, stora fönster i tre väderstreck samt en rejäl balkong i västerläge med många soltimmar. Här finns ett härligt och socialt kök med köksö öppet mot vardagsrum med plats för många middagsgäster. Stort helkaklat badrum, och två sovrum med generösa förvaringsmöjligheter. Här bor du i en mindre privat förening med närhet till Påskbergsskogen och Påskbergsskolan, strandpromenaden och badplatser samt Varbergs torg och allt som staden erbjuder. Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum

Gemensamt för alla centrala bostäder är att de ligger på gångavstånd till järnvägsstation, busshållsplatser, vårdcentraler, apotek samt stadens hela shopping- och nöjesstråk. En av de mest frekventerade platserna i Varberg jämte torget med "klutahandel" och mer, är Strandpromenaden som du kan följa från Fästningen och längs västerhavet bort till Kusthotellet. Varberg har många fördelar.

Nöje

Här finns ett stort utbud av butiker, restauranger, barer, caféer. Närhet till societen och dess tillställningar.

Sport och fritid

Strax intill finns Påskbergsskogen med rekreation och motionsslingor. Varberg är en av Sveriges främsta badorter med en omedelbar närhet till havet, som är i det närmaste unik. Varberg är också en av Europas mest förnäma SPA-städer med ett flertal prisbelönta anläggningar samt både kall- och varmbadhus.

Kommunikation

I Varbergs centrum Varbergs Centralstation med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg

Familjeliv

Flera skolor med fritidsavdelningar finns i området såsom Hagaskolan, Mariedalsskolan och Påskbergsskolan. Fina grönområden och parker.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.