Stenåsavägen 21 / Äckregården / Varberg

Boarea
110.5 kvm
Avgift
6 002 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-12-09
Bostaden är såld!

Denna radhus på Stenåsavägen såldes av oss 2019-12-09. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Stenåsavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Äckregården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Stenåsavägen 21 väntar ett modernt och fin renoverat hem som passar perfekt för familjen. Bostaden präglas av en ljus, välkomnande och hemtrevlig känsla och består av fyra rum och kök i två våningar. Från vardagsrummet når du det mysiga uterummet som bjuder in till avkopplande stunder större delen av året och vidare ut når du ett altandäck och en liten trädgårdstäppa på bostadens baksida. På framsidan finns en minst lika trevlig stensatt uteplats samt ett förråd.

Området är lugnt och du bor med närhet till förskola, skola och mataffär.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Äckregården

Mysigt område med en blandad bebyggelse i låga byggnader. Delvis bilfritt område och med Brunnsbergsskogen intill med härliga strövområden.

Nöje

Cirka 2 km in till Varbergs centrum där du hittar ett stort utbud av restauranger, pubar, caféer, butiker m.m.

Sport och fritid

Gångavstånd till Håstens friluftsområde med bl.a. motionsspår, simhall, ishall, innebandyhall, tennishall, fotbollsplaner m.m. Även Varbergs ridskola ligger på denna sidan av sta´n.

Kommunikation

Bra bussförbindelser och fina cykelvägar finns till såväl centrum som skolor, mataffärer m.m. Om du pendlar så har du järnvägsstationen på bekvämt avstånd och även E6:an ligger lätttillgängligt.

Familjeliv

Nära till förskolor, grundskola och gymnasieskola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.