Tallvägen 10 / Varberg

Härlig lägenhet om 87 kvadratmeter på bästa läge längst upp på Brunnsberg

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
4 483 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tallvägen såldes av oss 2020-02-24. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Tallvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tallvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära och trivsamma Brunnsberg hittar du denna fyrarummare med gavelläge. Nu har du chansen att köpa ett hem med rejält kök och en inglasad balkong. Här är det minst sagt lätt att trivas!

På Brunnsberg bor du med skog och grönområden runt husknuten som erbjuder rogivande natur och motionsslingan Hälsans stig som leder dig förbi bl.a. dammen Svarta Havet belägen i Brunnsbergsskogen.
Brunnsberg ligger inom bekvämt promenadavstånd till en av Varbergs största dagligvarubutiker, apotek och ett handelsområde som erbjuder restauranger, ett av Varbergs största gym samt flertalet butiker.
I nära anslutning till Brunnsberg finns även skola, förskola och bra kommunikationer vilket gör livet enklare för hela familjen! Till Varbergs centrum och tågstationen är det endast en cykeltur på ca 5 minuter.

BRF Lavetten är en välskött och stabil förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, lekplats, cykelrum och en trevlig och välskött innergård med grillplatser.

Välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.