Tors Gränd 94

Tors Gränd 94

Slutpris

2 900 000 kr


Tors Gränd— Varberg

Tors Gränd 94


Slutpris
2 900 000 kr

Tors Gränd— Varberg

Elegant på Tors gränd!

Välkommen till detta mästerverk!

På lugna och omtyckta Tors gränd har ni nu chansen att lägga vantarna på en toppenbostad. Lägenheten har under två år totalrenoverats med omsorg, så här är det bara att flytta rätt in och leva gott! Man har öppnat upp mellan det stora köket och vardagsrummet och fått en mycket mysigare planlösning. Mörkare 1-stavs parkett i alla rum förutom i det superläckra badrummet där man har gjort så snygga val av kakel och klinker. Den inglasade balkongen ger dig en extra yta där du kan skapa en skön loungekänsla och bilen parkerar du smidigt i garaget.

Du bor bra med matbutik, vårdcentral och både förskolor, grundskolor och gymnasium nära. Vill du ut på en joggingtur eller promenad kan du följa Hälsans stig som går precis utanför området och för den leksugna har du lekplats i området men även nära till både Håstens stora utflyktslekplats med skatepark och Brunnsbergs lekplats. Du får också lyxen att bo på rätt sida stan för att smidigt ta dig till Pingvinen, vår populära sim- och badanläggning med äventyrsbad. Här finner du även ishall och ett toppmodernt gym.

En pärla du inte vill missa!


Boarea
86 kvm
Avgift
4 480 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.