Sök Meny
Såld

Varberg - Trädlyckan / Trädlyckevägen 66

Eftertraktad etta i markplan med stor inglasat uterum

Se hit! Det är inte ofta de här ettorna är till salu men nu har vi nöjet att erbjuda en denna trevliga bostad i markplan med stort inglasat uterum med möjlighet att öppna upp och kliva rakt ut på gräsplätten utanför. Hela lägenheten renoverades 09/10 och fördelar sig på hall, separat kök med matplats, stort badrum med dusch och egen tvättmaskin och torktumlare samt ett stort rum som rymmer både dubbelsäng och soffa samt leder dig vidare ut till uterummet. Avgift på endast 2 306 kr där både värme och vatten ingår. I området finns fina grönytor, lekplatser och gemensamma uteplatser med grillmöjligheter. I föreningen finns ett övernattningsrum man kan hyra till vänner och bekanta. För den aktive finns både tennisbana, bordtennisrum, en lokal med gym som man för en låg avgift får använda samt bastu. Fina innergårdar med sitt- och grillplatser.

Sponsrade länkar
Varberg / Trädlyckan
Trädlyckevägen 66
Slutpris: 1 750 000 kr
Boarea: 44 kvm
Avgift: 2 306 kr/mån
Driftkostnad: 135 kr/mån
Rum: 1 rum
Såld: 2017-10-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Halland / Varberg / Trädlyckevägen