Trädlyckevägen 66 / Trädlyckan / Varberg

Eftertraktad etta i markplan med stor inglasat uterum

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 306 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2017-10-02. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Se hit! Det är inte ofta de här ettorna är till salu men nu har vi nöjet att erbjuda en denna trevliga bostad i markplan med stort inglasat uterum med möjlighet att öppna upp och kliva rakt ut på gräsplätten utanför. Hela lägenheten renoverades 09/10 och fördelar sig på hall, separat kök med matplats, stort badrum med dusch och egen tvättmaskin och torktumlare samt ett stort rum som rymmer både dubbelsäng och soffa samt leder dig vidare ut till uterummet. Avgift på endast 2 306 kr där både värme och vatten ingår. I området finns fina grönytor, lekplatser och gemensamma uteplatser med grillmöjligheter. I föreningen finns ett övernattningsrum man kan hyra till vänner och bekanta. För den aktive finns både tennisbana, bordtennisrum, en lokal med gym som man för en låg avgift får använda samt bastu. Fina innergårdar med sitt- och grillplatser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration