Trädlyckevägen 108 / Trädlyckan / Varberg

Snyggt renoverad 4:a med stor inglasad balkong

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
5 152 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2018-07-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2018-07-17. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stor och fantastiskt helrenoverad 4:a (2015+2017), belägen högst upp på populära Trädlyckan. Ett område känt för sina stora, härliga grönområden samt dom härligt stora inglasade balkongerna. Det finns 2 ingångar till lägenheten och tonåringen eller gästerna kan därmed få en egen del med hall, sovrum samt gästtoalett om så önskas.
Lägenheten är i nyskick, med stora fönster i öster och västerläge. Samtliga ytskikt är renoverade och noga valda, all el är utbytt och det finns nätverksuttag i varje rum. I området finns fina grönytor, lekplatser och gemensamma uteplatser med grillmöjligheter. I föreningen finns ett övernattningsrum man kan hyra till vänner och bekanta. För den aktive finns både tennisbana, basketkorg, bordtennisrum, en lokal med gym som man för en låg avgift (50 kr) får använda samt bastu. Stabil och välskött förening med en låg avgift. Här bor du i ett trevligt område med närhet till mataffär, skola samt promenadavstånd till centrum och bad. Helt klart ett hem att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration