Trädlyckevägen 3 / Atle / Varberg

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
4 023 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Atle är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi än en gång nöjet att erbjuda en otroligt fin bostadsrätt i populära Brf Atle 2 som färdigställdes under 2016. Detta är ljus, välplanerad 3:a på 71 sköna kvadratmeter med stora fönster och inglasad balkong i sydvästligt läge. Utsikt ner mot stan med skymt av kyrktornet, fästningen och även Skrivareklippan. Nuvarande ägare har gjort många fina tillval, bland annat finns spots i fönstersmygar i kök, vardagsrum och vid matplats. Som medlem i föreningen har du också fri tillgång till gym och bastu samt möjlighet att hyra och disponera samlingslokalen och övernattningslägenheten. Detta är ett mycket trevligt boendekoncept. City med tågstation, affärer och restauranger har du på bekvämt gångavstånd och du bor också med närhet till fina promenadvägar så som längs Hälsans stig.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration