Trädlyckevägen 108 / Trädlyckan / Varberg

Smart planerad etta i markplan

Slutpris
1 760 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 340 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2018-10-06. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig bostadsrätt belägen i markplan i centrumnära och populär förening. Lägenheten har ett separat kök med matplats, stort badrum med tvättmöjligheter samt ett vardagsrum med sovalkov och flertalet garderober. Från vardagsrummet har du utgång till det inglasade uterummet med skjutdörrar som du enkelt kan öppna upp och kliva rakt ut på gräsplätten utanför. I den inre reparationsfonden finns 6800 kronor som övertas av köparen och får användas för renovering av lägenheten. I området finns fina grönytor, lekplatser och gemensamma uteplatser med grillmöjligheter. I föreningen finns också ett övernattningsrum man kan hyra till vänner och bekanta och för den aktive finns både tennisbana, bordtennisrum, en lokal med gym som man för en låg avgift får använda samt bastu.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration