Trädlyckevägen 132 / Trädlyckan / Varberg

Trevliga kvarteret Trädlyckan

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 462 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en renoverad 2:a med stor klädkammare som kan används som extra sovrum. Hela bostaden, förutom badrummet, är helrenoverat 2018. Ny el och elcentral. Samtliga väggar och tak målade. Nytt, enhetligt golv är lagt. Det stilrena köket har en platsbyggd köksö med en extra frys. I badrummet finns en egen tvättmaskin och torktumlare. På Trädlyckan bor du i ett trivsamt område med vackra grönytor och med behagligt avstånd till allt Varberg har att erbjuda. Efter några minuter på cykelsadeln når du både Varbergs centrum med shopping, restauranger och mataffärer men också härliga strandpromenaden och havet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration