Trädlyckevägen 68 / Trädlyckan / Varberg

Stor 4:a en halv trappa upp. Extra + för utbyggt helkaklat badrum & helkaklad gästtoalett m dusch.

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
5 104 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2019-03-14. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stor 4:a, en halv trappa upp, på populära Trädlyckan. Ett område känt för sina stora, härliga, inglasade balkonger. Det finns 2 ingångar till lägenheten och tonåringen eller gästerna kan därmed få en egen del med sovrum och helkaklad gästtoalett med dusch om så önskas. Det stora helkaklade badrummet, är utbyggt alltså större än standard. I området finns fina grönytor, lekplatser och gemensamma uteplatser med grillmöjligheter. I föreningen finns ett övernattningsrum man kan hyra till vänner och bekanta. För den aktive finns både tennisbana, bordtennisrum, en lokal med gym som man för en låg avgift får använda samt bastu. Fina innergårdar med sitt- och grillplatser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration