Trädlyckevägen 84 / Trädlyckan / Varberg

Stil och lyx i smakfull harmoni!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 364 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Redan när du kliver innanför dörren slås du av känslan att detta är en lägenhet utöver det vanliga. Helrenoverad 2015 med stil, smakfull färgskala och snygga materialval. I entréhallen ligger ett grått klinkergolv bestående av stora gråa plattor som ger en snygg effekt mot de vita väggarna och lyses upp av infällda spotlights i taket. Köket från Marbodal har en ljus inredning, rostfri bänkskiva, ekparkettgolv och plats för matplats vid fönster. Vidare in i lägenheten ligger vardagsrummet som smart delats av och rymmer både väl tilltagen soffgrupp och dubbelsäng i sovalkoven. På golvet i vardagsrummet ligger ett ekparkettgolv och i fönsternischerna sitter infälld stämningsbelysning. Härifrån når du det inglasade uterummet med skjutdörrar som du enkelt kan öppna upp och kliva rakt ut på gräsplätten utanför. Det helkaklade badrummet med golvvärme är utrustat med handdukstork, wc, handfat med kommod och spegel samt förberett för tvättmaskin. Bostaden är belägen i en populär förening som erbjuder fina grönytor, lekplatser och gemensamma uteplatser med grillmöjligheter. I föreningen finns också ett övernattningsrum man kan hyra när vänner och bekanta är på besök. För den aktive finns både tennisbana, bordtennisrum, en lokal med gym som man för en låg avgift får använda samt bastu.

Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration