Trädlyckevägen 84

Trädlyckevägen 84

Slutpris

1 900 000 kr


Trädlyckan— Varberg

Trädlyckevägen 84


Slutpris
1 900 000 kr

Trädlyckan— Varberg

Stil och lyx i smakfull harmoni!

Redan när du kliver innanför dörren slås du av känslan att detta är en lägenhet utöver det vanliga. Helrenoverad 2015 med stil, smakfull färgskala och snygga materialval. I entréhallen ligger ett grått klinkergolv bestående av stora gråa plattor som ger en snygg effekt mot de vita väggarna och lyses upp av infällda spotlights i taket. Köket från Marbodal har en ljus inredning, rostfri bänkskiva, ekparkettgolv och plats för matplats vid fönster. Vidare in i lägenheten ligger vardagsrummet som smart delats av och rymmer både väl tilltagen soffgrupp och dubbelsäng i sovalkoven. På golvet i vardagsrummet ligger ett ekparkettgolv och i fönsternischerna sitter infälld stämningsbelysning. Härifrån når du det inglasade uterummet med skjutdörrar som du enkelt kan öppna upp och kliva rakt ut på gräsplätten utanför. Det helkaklade badrummet med golvvärme är utrustat med handdukstork, wc, handfat med kommod och spegel samt förberett för tvättmaskin. Bostaden är belägen i en populär förening som erbjuder fina grönytor, lekplatser och gemensamma uteplatser med grillmöjligheter. I föreningen finns också ett övernattningsrum man kan hyra när vänner och bekanta är på besök. För den aktive finns både tennisbana, bordtennisrum, en lokal med gym som man för en låg avgift får använda samt bastu.

Vi ses på visningen!


Boarea
44 kvm
Avgift
2 364 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-10

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.