Trädlyckevägen 3 / Atle / Varberg

Ljus och stilren markplanslägenhet med inglsat uterum

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 967 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Atle är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och mycket trevlig markplanslägenhet på 70 sköna kvadrat och med stort inglasat uterum. Här bjuds på vitlaserat enstavs parkettgolv, belysning i fönstersmygar och uppgraderade vitvaror. Badrummet går i mjuka grå toner. Ett stort och ett mindre sovrum. I källaren, en trappa ner, finns lägenhetsförråd. Nuvarande ägare har en carportplats som den nya ägaren kan få ta över för 500 kr/mån.

Som medlem i föreningen har du också fri tillgång till gym och bastu samt möjlighet att hyra och disponera samlingslokalen och övernattningslägenheten. Detta är ett mycket trevligt boendekoncept. City med tågstation, affärer och restauranger har du på bekvämt gångavstånd och du bor också med närhet till fina promenadvägar så som längs Hälsans stig.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.