Tranebergsgatan 17 / Tranelyckan / Varberg

Härligt insynsskyddat hörnläge på attraktiva Traneberg

Slutpris
5 900 000 kr
Boarea/biarea
132/65 kvm
Tomtarea
941 kvm
Såld
2017-08-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Tranebergsgatan såldes av oss 2017-08-30. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Tranebergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tranelyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till attraktiva Tranelyckan och Tranebergsgatan 17 som bjuder på ett härlig boende! Områdets lugn, närheten till centrum och havet samt de vackra promenadstråken i Påskbergsskogen förklarar en del av områdets popularitet. Invändigt väntar en modern och tilltalande boendemiljö men med den bevarade gamla känslan. Ute väljer du mellan de sköna altanerna eller det inglasade uterummet vilken är en skön samlingspunkt när sommarkvällarna böjar bli kyligare. Trädgård med en härlig grönska, rejäl gräsmatta för spring i bena och växthus där du själv kan odla gurka, tomat, paprika mm till frukostmackan. Lägg därtill ett stort dubbelgarage så har du snart allt man önskar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration