Träslövsvägen 142C / Lilla Träslövs / Varberg

Ljus och rymlig bostad med inglasad balkong

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
5 169 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Träslövsvägen såldes av oss 2019-11-25. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Träslövsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lilla Träslövs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och härlig fyrarummare på 92 kvadratmeter i populära Träslöv. Härligt ljusinsläpp och rymd i den öppna delen vid kök och vardagsrum och den intilliggande inglasade balkongen. Här finns en rejäl hall med 2 garderober, 3 bra sovrum och 2 helkaklade badrum, båda med dusch. I månadsavgiften ingår värme, vatten, parkering och förråd. Brf Mandarinen 1 är en stabil, välskött förening med god ekonomi. Via föreningen får du även tillgång till lekplats, cykelrum, orangeri och möjlighet att hyra övernattningslägenhet till familj och vänner.

Träslöv är en lugn och barnvänlig del av Varberg med närhet till skola, förskola, sjkukhus, apotek och affär. Här finns även fina promenad- och motionsslingor kring området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.