Träslövsvägen 128 / Varberg

Charmig, nästan hundraårig villa på stor, lummig tomt

Slutpris
4 220 000 kr
Boarea
114 kvm
Driftkostnad
27 678 kr/år
Totalareal
1 167 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Träslövsvägen såldes av oss 2019-10-12. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Träslövsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Träslövsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Träslövsvägen 128 finns ett väl underhållet hus byggt 1925, här var ursprungligen en lägenhet på entréplan och en på ovanvåningen. Idag disponeras hela huset och källaren med grundmur av gammal gråsten nås utifrån. Här finns modern komfort med bergvärme och välbevarad charm med en kakelugn i vardagsrummet. Huset tilläggsisolerades 1987 och då byttes även tak och de flesta fönstren. Ett uterum byggdes till för ca 20 år sedan och garaget byggdes på 90-talet. Tomten är stor och lummig och det finns ett gammalt uthus med förrådsmöjligheter.
Stensatt uteplats åt väster utanför uterummet. Här bor ni lugnt och mysigt med närhet till skola, förskola, sjukhus, apotek, minigolf och affär. Fina motionsslingor i närområdet och gång- och cykelbanor till city och havet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.