Valinge Lundby 51 / Valinge Lundby / Varberg

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea/biarea
85/47 kvm
Driftkostnad
21 821 kr/år
Tomtarea
3 110 kvm
Rum
3 rum (3 sovrum)
Såld
2017-12-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Valinge Lundby såldes av oss 2017-12-14. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Valinge Lundby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valinge Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På ett högt och vackert läge, med en underbar utsikt som erbjuder både natur, beteshagar och odlingslandskap, finns detta charmiga hus i Valinge! Huset är byggt 1953 med 2-3 sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Källaren har matkällare , grovkök och mycket goda förvaringsmöjligheter. På fastigheten finns även en ekonomibyggnad med en stor verkstad, garage och en vedeldad bastu. Här finns även gott om förvaringsutrymme på vinden. Trädgården är en plan och lättskött trädgård omgärdad av såväl vacker gärdsgård som träd och buskar. Här finns även fruktträd och bärbuskar och plats för odlingsland om man så vill!
På ca 15 minuters avstånd når man Varbergs centrum med allehanda service, sjukhus och centralstation. På mindre än 5 minuter finns Lindbergs skola (F-9) vilket gör Valinge Lundby 51 till ett bekvämt boende för familjen!

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration