Valvikavägen 14A & 14B - 4 / Getterön / Varberg

Välkommen till Brf Vinbärsviken, Etapp 1

Slutpris
1 580 000 kr
Boarea
25,6 kvm
Avgift
2 071 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Valvikavägen 14A & 14B - 4 såldes av oss 2017-11-07. Se alla våra försäljningar i Varberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Getterön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strandgården, en gång i tiden stadens finaste hotell dit välbärgade familjer tog sig för att njuta av lugnet, utsikten och havet. Dess unika läge och den avkopplande atmosfär lockar till sig gäster nu som då.

På strandgården får du en semesteridyll med lugn, avkoppling, bad och ljuvliga sommarkvällar vid havet. Nu ges du chansen att skaffa dig ett semesterställe på denna fantastiska plats. Getterön har ett oslagbart läge med fem fina badvikar. Strandgården ligger mellan tredje och fjärde vik.

Syftet med bostadsrättsföreningen är att upplåta rummen i detta anrika hotell som bostadsrätter.
Ändamålet kommer fortsatt vara hotellverksamhet vilket gör att man ej får skriva sig här och bosätta sig i bostadsrätten på helår. Samtidigt finns det goda möjligheter till att göra detta till ett kostnadseffektivt och smidigt semesterställe då du får hjälp att hyra ut din bostadsrätt när du själv ej är på plats.

I Etapp 1 säljs 11 av totalt 18 bostadsrätter. Bostadsrätterna har liknande standard och inredning och säljs med inventarier.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration