Vitsippestigen 12

Vitsippestigen 12


Varberg

Vitsippestigen 12



Varberg

Perfekt familjevilla på härliga Karlberg!

Nu har du chansen att ta med familjen och flytta till barnvänliga och omtyckta Karlberg. Villan har många plus som bl.a öppen spis med brasinsats i det ljusa vardagsrummet, inglasat uterum med härligt spabad, garage, hobbyrum och stor uppfart med gott om plats för bil och cyklar. Hur ser drömmen ut för kök och badrum? Kanske har ni bilden klar - Då kan den kanske passa bra att förverkliga här då de rummen kan behöva lite extra fix.

Populärt område där du har nära till både förskolor, skolor och Peder Skrivares gymnasium. För dig som gillar att ge dig ut på en joggingtur så har du Furubergsskogen i området och även Östervi IP för fotbollsspelaren. Du bor även på rätt sida stan för att lätt ta dig till Varbergs anläggning Pingvinen där du hittar gym, is- och simhall med äventyrsbad.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
106/84 kvm
Driftkostnad
42 037 kr/år
Tomtarea
738 kvm
Rum
6 rum
Såld
2022-04-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.