Härkullavägen 1 / Lingome / Väröbacka / Varberg

Nyrenoverad fastighet med avskilt, havsnära läge

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
65 kvm
Driftkostnad
10 442 kr/år
Totalareal
1 265 kvm
Såld
2019-06-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Härkullavägen såldes av oss 2019-06-09. Se alla våra försäljningar i Väröbacka samt även på Härkullavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lingome är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med högt läge, längst in på återvändsgata i natursköna Lingome ligger detta nyrenoverade fritidshus, alternativt året-runt-boende för den lilla familjen, om 3 rum och kök. Här bor du idylliskt lantligt vid hav och skog, men har samtidigt tätortena Varberg och Kungsbacka på bekvämt avstånd.

Huset är väldisponerat med hall, storstuga och kök i öppen planlösning, 2 bra sovrum, samt helt nytt badrum med dusch och tvättdel. Tekniskt är huset fullt modernt med fiberanslutning för internet / TV, luft-luftvärmepump, 3-glasfönster, braskamin, golvvärme i badrummet samt nya vitvaror i köket.

Mysig, lummig och uppvuxen tomt där du njuter frukostkaffet i morgonsolen på farstutrappan och eftermiddagsfikat på baksidans uteplats mot söder. Här finns ett par grannar intill och du har närhet till vackra promenadstråk i skog och längs havet. Från den lilla småbåtshamnen i Stavder som finns en kort promenad från huset kan man åka båt ut till Vendelsö.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration