Härkullavägen 1

Härkullavägen 1

Slutpris

1 800 000 kr


Lingome— Väröbacka— Varberg

Härkullavägen 1


Slutpris
1 800 000 kr

Lingome— Väröbacka— Varberg

Nyrenoverad fastighet med avskilt, havsnära läge

Med högt läge, längst in på återvändsgata i natursköna Lingome ligger detta nyrenoverade fritidshus, alternativt året-runt-boende för den lilla familjen, om 3 rum och kök. Här bor du idylliskt lantligt vid hav och skog, men har samtidigt tätortena Varberg och Kungsbacka på bekvämt avstånd.

Huset är väldisponerat med hall, storstuga och kök i öppen planlösning, 2 bra sovrum, samt helt nytt badrum med dusch och tvättdel. Tekniskt är huset fullt modernt med fiberanslutning för internet / TV, luft-luftvärmepump, 3-glasfönster, braskamin, golvvärme i badrummet samt nya vitvaror i köket.

Mysig, lummig och uppvuxen tomt där du njuter frukostkaffet i morgonsolen på farstutrappan och eftermiddagsfikat på baksidans uteplats mot söder. Här finns ett par grannar intill och du har närhet till vackra promenadstråk i skog och längs havet. Från den lilla småbåtshamnen i Stavder som finns en kort promenad från huset kan man åka båt ut till Vendelsö.


Boarea
65 kvm
Driftkostnad
10 442 kr/år
Tomtarea
1 265 kvm
Såld
2019-06-09

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Härkullavägen såldes av oss 2019-06-09. Se alla våra försäljningar i Väröbacka samt även på Härkullavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.